torsdag 7. februar 2013

BØKER! mer bøker og ENDA MER BØKER!

I desember kunne jeg melde at jeg hadde lest ut:

Game of Thrones bok 1 ("A song of ice and fire") av George R.R. Martin og "Wool" Omnibus av Hugh Howey.

Men det stopper ikke der.

Jeg har begynt på bok 2 av Game of Thrones-serien [1] - "A clash of Kings" av George R.R. Martin. Jeg har også lest "101 Poems That Could Save Your Life: An Anthology of Emotional First Aid" av  Daisy Goodwin (Takk @primamette !) og snust på "Bike Snob: Systematically and Mercilessly Realigning the World of Cycling" av BikeSnobNYC. Den siste der er mer et oppslagsverk enn noe annet. Svært artig om du har syklet noe særlig. Jeg har smuglest "Gutten og dinosauren" av  Matthijs Holter - selv om den egentlig ikke er ute enda. Heia Matthijs som tester ut digitale bøker!

Av kuriosa kan jeg nevne at jeg har LEST kokeboken "Elevenses from Around the World" av  Pandora Poikilos og Bruno McGrath - og om den engang skulle trenge en anmeldelse er du ikke glad i mat. Kanskje en grunn til å anmelde den boken...

Jeg har også "lest" kokeboken "Lag mat sammen" av Sara Begner. Jeg har mottat leseeksemplar fra Cappelen Damm før, men denne har jeg kjøpt. Til fullpris. Og den er VERDT DET. Lurer på om jeg må ha et par innlegg om kokebøker... er det noe interesse for det på en bokblogg montro? Legg gjerne igjen en kommentar om det.

Mer sære bøker (som jeg ikke ser grunn til å bokblogge om så sant ingen SPØR) er "Golden Stars in Tatting and Crochet" av  Éléonore Riego de la Branchardière (nupreller og kniplinger).

Jeg har kjøpt "John Carter and the Gods of Hollywood"  Michael D. Sellers - en bok jeg ser frem til å lese om hvordan Hollywood klarte å "ødelegge" en så god historie. Det må innrømmes at jeg faktisk likte filmen, så boka kan bli interessant. Og Stephen Kings korte historie "Guns" om våpenlovene i USA. Den tror jeg kan bli kos.

Så... det har jeg lest/gjort/og sånn da.

Fotnote:
1: Ja, jeg vet at serien teknisk sett heter "A song of Ice and Fire", men alle som har sett eller hørt om tv-serie adapsjonen kjenner den igjen som "Game of thrones". Og UTROLIG nok har ikke jeg fått med meg serien før nå. 


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar