mandag 7. september 2009

Biblioteksfrust

Jeg har begynt å jobbe for fullt nå. Det vil si at jeg sliter med å rekke biblioteket. Hovedbiblioteket, som er lettest for meg (det er ikke -så- mange filialer i sentrum...) stengte 18 man-tors frem til september, og fredager kl. 16. Lørdager 10-16. Heldigvis har de åpent til 19 man-tors fremover, det gjør faktisk at jeg kanskje rekker å hente bøker... Vanligvis jobber jeg til 16-17, og så skal jeg inn til byen og opp til biblioteket. Og så hjem. Det blir overraskende liten tid der! Og at de stenger kl. 16 på fredager fant jeg ut av da jeg sluttet tidlig en dag og kom til stengt dør kl. 16.01. Det var litt irriterende (men selvsagt ikke biblioteket sin skyld). Essensielt: det er èn dag i uka jeg rekker biblioteket garantert, og det er lørdag. Problemet er når reserverte bøker kommer inn, og jeg har 5 dager å hente dem på. Det er overraskende ofte jeg får sms (kjekk tjeneste!) om det søndag ettermiddag. Da har jeg til fredag å hente dem. Og jeg rekker kun å hente dem lørdag ofte.

DOH!

Jeg har en drøm om opplegg alá det posten har, med selvbetjent henting via pinkoder på automat. Jeg skulle tilogmed betalt en femmer for bryet.

Imens får jeg bare sette meg på venteliste IGJEN etter å ha ventet på en bok i ca. 3 måneder. Boken kom nemlig mens jeg var en uke på jobb på vestlandet...

2 kommentarer:

  1. Det skal være hardt å være lesehest vet du. Vrinsk!

    SvarSlett
  2. Har vært ute for det samme selv, men etter at jeg begynte å sende mail til biblioteket når jeg fikk melding om en bok på vent så er ikke det lenger et problem. De legger den gjerne av en dag eller to ekstra. Det er ihvertfall min erfaring :)

    SvarSlett